DUURZAME WORKSHOPS

Transformeren naar een duurzame mindset

TIF3.jpg

Ontdek op deze pagina het unieke aanbod van workshops om te transformeren naar een duurzame mindset.

Zoek jij voor jouw organisatie of event een duurzame workshop? Transformational Friends organiseert verschillende workshops om samen te transformeren naar een duurzame mindset.  Het workshop aanbod is beschikbaar voor individuen en organisaties die meer willen leren over duurzaamheid, de relatie tussen mens & natuur en onze menselijke mindset. Ontdek hieronder het aanbod van de verschillende workshops.

 

Aanbod workshops 

Wil jij voor een event, gezelschap of jouw organisatie een een introductie krijgen in 'een duurzame mindset'? In deze workshop leren deelnemers hoe duurzaamheid verankerd kan worden in hun mindset. Een duurzame buitenwereld start in onze binnenwereld. Tijdens deze workshop leren deelnemers wat een duurzame mindset exact en ontvangen zij inzicht en tips om te transformeren naar een duurzame mindset in hun dagelijkse praktijk.

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg.

Duur: 1-4 uur.

Workshop Mindset

Image by Motoki Tonn

Workshop Innerlijke Duurzaamheid

Onze menselijke relatie met de natuur is door de eeuwen heen steeds verder verstoord geraakt. Om fundamenteel onze duurzaamheidscrisis aan te pakken, zullen we met elkaar van binnenuit moeten transformeren naar een duurzame manier van denken. Als we bewust leven vanuit verbondenheid, maken we het leven om ons heen niet meer kapot. Waar je je mee verbonden voelt, vernietig je niet. In deze workshop maakt jouw publiek kennis met het innerlijke verduurzamingsproces wat nodig is om te transformeren naar een duurzame wereld. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. 

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg.

Duur: 1-4 uur.

Image by Philipp Deus

Workshop Ecopsychologie

Ecopsychologie is een relatief nieuw onderzoeksveld waarbij de relatie tussen mens (onze psyche) en natuur centraal staat. Wil jij jouw publiek laten kennis maken met de basisbeginselen van ecopsychologie? Tijdens deze workshop leert jouw publiek de basis van ecopsychologie en leggen we samen de verbinding tussen onze menselijke mind en de ecologie. Jouw publiek krijgt inzicht wat ecopsychologie exact is en hoe zij ecopsychologie kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk. 

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg.

Duur: 1-4  uur.

Image by Thomas Kelley

Workshop Forest Bathing

Forest Bathing, ook wel bekend als bosbaden komt oorspronkelijk uit Japan. Shinrin-yoku (de Japanse naam voor bosbaden) is een vorm van natuurtherapie. In deze workshop worden deelnemers meegenomen in de wereld van bosbaden. Samen gaan we op pad in de natuur waarbij kennis gemaakt wordt met bosbaden. Deze workshop is ook geschikt voor kinderen.

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg.

Duur: 2 uur.

Image by Dmitry Gladkikh

Workshop Klimaatpsychologie

Ben jij op zoek naar een interactieve toelichting over klimaatpsychologie?  En wil jij jouw publiek handvatten meegeven in hoe zij om kunnen gaan met het complexe duurzaamheidsvraagstuk? In deze workshop duiken we met deelnemers in de wereld van klimaatpsychologie. Gedurende de workshop wordt uitgelegd wat klimaatpsychologie is en ontvangen deelnemers  handvatten om zelf duurzame gesprekken te voeren.

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg.

Duur: 3 uur.

Image by Agustín Lautaro

workshop nationale Klimaatweek

Staat de workshop die jij zoekt niet bij mijn aanbod? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.