top of page

DUURZAME WORKSHOPS

Transformeer naar
een duurzame mindset

Wil jij jouw medewerkers meekrijgen in een duurzame verandering? Ontdek dan hier het duurzame workshop aanbod voor teams en organisatie van Transformational Friends. Alle workshops worden opmaat gemaakt waarbij rekening gehouden wordt met de dynamiek in uw organisatie en specifieke wensen en behoeften.

Image by Nathan Dumlao

Workshop 1:
Proeven

Wil jij voor een event, gezelschap of jouw organisatie een laten proeven aan het unieke gedachtegoed 'een duurzame mindset'? In deze workshop leren deelnemers hoe duurzaamheid verankerd kan worden in hun mindset. Deelnemers maken kennis met de methodiek en weten na afloop wat een duurzame mindset is en ontvangen tips om zelf aan de slag te gaan.

Tarief: Vanaf €850 excl. BTW.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: 1-4 uur.

Workshop duurzaamheidsambassadeurs

Workshop 2:
Ambassadeurs

Wil jij jouw collega's meekrijgen in jouw duurzame transformatie en een bewegnig in de organisatie opzetten? In deze workshopreeks krijgen collega's handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met een duurzame mindset en om hierin andere collega's te inspireren. In een workshopreeks van vier sessies worden medewerkers opgeleid tot een duurzame mindset en ontvangen zijn handelingsperspectief om andere in de organisatie te laten transformeren naar een duurzame mindset.

Tarief: €4999 excl. BTW.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: 4x 3 uur uur.

Workshop duurzaam verandermanagement

Workshop 3:
Specialisatie

Wil jij aan de slag gaan met een specifiek deel van de duurzame mindset van medewerkers in jouw organisatie? Neem dan contact op m de mogelijkheden samen te bespreken.

Tarief: In overleg.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: In overleg.

Staat de workshop die jij zoekt niet bij het aanbod?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

linkedin foto.png
bottom of page