top of page

WERKWIJZE

Hoe transformeren we samen?

De aanpak van Transformational Friends kenmerkt zich in de volgende uitgangspunten die gelden bij iedere opdracht:

Mensgericht duurzaam veranderen

Mensgericht

Iedere stem dient gehoord te worden. Duurzame veranderingen zijn vaak sterk gekleurd en gesprekken kunnen plaatsvinden tussen uitersten. Tiffany erkent de aanwezige verschillen, zet de sterkten van ieder individu in en maakt de verbinding tussen mensen zodat veranderingen op het diepste niveau geactiveerd worden. 

duurzaamheid vraagt om maatwerk

Maatwerk

Ieder individu, ieder team en iedere organisatie is uniek. Iedere oplossing vraagt dan ook om een specifieke aanpak. Voor een duurzame organisatieverandering is dus niet één oplossing. In iedere opdracht wordt maatwerk geleverd wat aansluit op de behoeften en wensen van jouw organisatie.

Duurzaam veranderen

Integraal

Oplossingen voor jou, je team en/of jouw organisatie worden integraal bekeken. Tiffany werkt dwars door organisaties heen om zichtbare maar ook onzichtbare zaken die een duurzame verandering in de weg kunnen zitten, te transformeren. Daarbij heeft zij een holistisch perspectief op het onderwerp duurzaamheid.

Duurzaam verandermanagement

Duurzaam

Het is van belang dat jijzelf, je team en/of je organisatie na een opdracht zelfstandig verder kan. Uitgangspunt is dan ook dat Tiffany zich overbodig maakt. De unieke veranderkracht van individuen wordt bij iedere opdracht aangezet en getransformeerd zodat een duurzame verandering zelfstandig kan plaatsvinden. 

bottom of page