top of page

TRAININGEN, MASTERCLASSES & OPLEIDINGSPROGRAMMA'S

Een uniek aanbod voor teams en organisaties

Ga aan de slag met de mindset van medewerkers 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Transformational Friends biedt verschillende trainingen, masterclasses en opleidingsprogramma opmaat aan voor teams en organisaties. Het aanbod is geschikt voor organisaties die hun medewerkers willen inspireren en stimuleren tot een duurzame mindset. Deelnemers ontdekken wat een duurzame mindset is, welke mindset zij bezitten en waar ontwikkelpotentieel ligt voor henzelf en/of hun team of organisatie. Ontdek hier de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Staat het aanbod wat jij zoekt er niet bij? Neem dan contact met Tiffany op om de mogelijkheden tot maatwerk voor jouw organisatie te bespreken.

TIF18.jpg

Training 'een duurzame mindset' voor teams en organisaties

Laat jouw medewerkers transformeren naar een duurzame mindset. In deze 1-daagse training activeren we de mindset medewerkers zodat zij hun impact kunnen vergroten. Deelnemers scannen de mindset van zichzelf en de mindset van hun team en/of organisatie.

Aantal deelnemers: Maximaal 15.

Tarief: Vanaf €1950.

Image by Paul Skorupskas

Vergroot de duurzame transformatiekracht van impactmakers in het publieke domein

Wil jij  beter samenwerken aan duurzaamheidsuitdagingen en sneller resultaten boekt? Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in het publieke domein zoals managers, strategen en beleidsmedewerkers. In deze training ontvangen deelnemers handvatten om hun impact te vergroten en wordt de mindset die nodig is gedeeld om de impact van het team te vergroten.

Aantal deelnemers: Maximaal 15.

Tarief: Vanaf €1950.

Image by Ivan Aleksic

Opleidingsprogramma 'de duurzame mindset'

Het unieke opleidingsprogramma 'de duurzame mindset'® van Transformational Friends begeleid medewerkers in jouw organisatie naar het vergroten van hun duurzame impact. Hierdoor worden duurzaamheidsdoelstellingen sneller en efficiënter bereikt. Programma's worden opmaat opgesteld, passend bij de organisatie en de behoeften van medewerkers.

Aantal deelnemers: In overleg.

Tarief: In overleg. Vanaf €3500 excl. BTW.

Image by Evangeline Shaw

Masterclass 'duurzame transformaties'

Laat zien hoe medewerkers optimaal een duurzame transformatie kunnen doorvoeren binnen jouw organisatie. Deelnemers ontvangen een uitgebreide duurzame mindset scan en ontvangen handelingsperspectief om zelf hun impact te vergroten binnen de organisatie. 

Aantal deelnemers: 10-30.

Tarief: Vanaf €2250

Duurzaam en integraal werken voor beleidsmakers in het publieke domein

Verdieping 

De duurzame mindset bestaat uit een vijftal vermogens met bijbehorende competenties. Zoek jij een specifieke training voor medewerkers op één van deze onderdelen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Aantal deelnemers: In overleg.

Tarief: In overleg.

Staat het aanbod wat jij zoekt er niet bij? Stuur dan een bericht naar Tiffany. Trainingen worden altijd op maat gemaakt.

bottom of page