Review: Aromaesti Shampoo Bar Olijfolie (normaal haar)

Duurzaam je haren wassen op een praktische manier waarbij je haar ook nog eens gezond blijft... Wie wilt dat nou niet? In een uitgebreide zoektocht naar verschillende shampoo bars stuitte ik op het merk 'Aromaesti', bekend van hun natuurlijke cosmetica. Mijn favoriete shampoo op absoluut nummer één in mijn duurzame accessoires is de shampoo bar met olijfolie van Aromaesti. In dit artikel vind je een korte review over mijn ervaring met dit fantastische product!

Duurzaamheid

- Ingrediënten: Alle ingrediënten in dit product zijn om te beginnen 100% biologisch. De shampoo bar bestaat daarnaast uit 98% natuurlijke ingrediënten en is dierproefvrij :)


- Verpakking: De producten van met Olijf zijn zonder plastic naar mij verzonden. De shampoo is verpakt in een papieren doosje waardoor geen onnodige plastics verbruikt worden. Nog een pluspunt!


- Aromaesti: Het merk Aromaesti heeft ontzettend veel prettige verzorgingsprodcuten. Het product is met de hand gemaakt in Griekenland. Helaas heeft het merk geen officiële website waardoor er verder niets gevonden kan worden over de omstandigheden waarin het product wordt gemaakt en de impact van het product in de totale productiecyclus.


Persoonlijke ervaringen

- Kwaliteit haar: Eén van de allergrootste voordelen van deze shampoobar is de structuur van mijn haar na een wasbeurt. Het haar valt soepel en niet stug of kroezig zoals bij vaak veel andere shampoo bars. Wees dus niet bang voor stug haar zoals je wellicht van andere bars krijgt ;)

- Kwaliteit hoofdhuid: Veel shampoobars zijn door ingrediënten als parfum toch nog vrij agressief voor de hoofdhuid. Deze shampoobar voorkomt een droge hoofdhuid en laat geen irritaties achter. Ideaal!


- Geur: De shampoo bar heeft een pepermuntachtige geur en is na gebruik haast geurloos. Houd je van een sterk ruikende shampoo, dan is dit product misschien te mild voor je.


- Levensduur: De shampoo gaat bij mij ongeveer de beloofde 75 wasbeurten mee. Met een korter kapsel is dit natuurlijk wat meer. Je moet er wel zelf op letten dat je niet iedere keer meer gebruikt dan nodig is.


- Reizen: De shampoobar gaat ook nog eens prima mee op reis door een bijpassend tinnetje of katoenen zakje erbij te kopen.


Mijn ervaringen met dit product van Met Olijf zijn dus erg goed. Heb jij een ander soort haartype of ben je op zoek naar een andere type natuurlijke haarverzorging? Kijk dan eens op de webshop van Bol.com en Met Olijf.Geschreven door: Tiffany Pergens (september 2021).


#shampoo #review #bar #cosmetica #duurzaamheid #haarverzoriging #haar #duurzaam #zerowaste
0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven