top of page
Zoeken

Face behind the feed: Tiffany Pergens - expert duurzaamheid, transformaties en mindset.


Duurzame mindset

Hi there! 🙋🏼‍♀️


Ik ben Tiffany Pergens, de oprichter van Transformational Friends. En ik ben er van overtuigd dat duurzame oplossingen vragen om nieuwe manieren van denken en doen, ook wel een andere mindset. Deze onzichtbare en persoonlijke kant van de duurzaamheidstransitie maak ik tastbaar met mijn unieke en zelfontwikkelde methodiek 'een duurzame mindset' voor individuen, teams en organisaties. Deze methode brengt de mindset van medewerkers in kaart en bekijkt welke skills nodig zijn om de duurzame impact van een organisatie te vergroten.


Ik deed jarenlang onderzoek naar de onderwerpen duurzaamheid, transformaties en mindsets. Ik bekeek oneindig veel mindsets op het gebied van duurzaamheid. Van individueel tot collectief. Van theoretisch tot in de praktijk. En van jong tot oud. Ik stapte bewust uit mijn ‘groene bubbel’, ging veel gesprekken aan, gaf trainingen over dit thema bij verschillende organisaties en las oneindig veel literatuur. Ik ontdekte patronen in de mindset van individuen en collectieven die ik samen bracht in mijn methodiek ‘een duurzame mindset’. Deze unieke methodiek maakt een mindset op het gebied van duurzaamheid voor het eerst concreet en meetbaar. De methodiek is geschikt voor individuen, teams en organisaties die duurzaamheidsdoelstellingen van de organisatie willen matchen met de mindsets van medewerkers. Deze methodiek zorgt voor een diepgaande en integrale duurzaamheidsaanpak en maakt het onzichtbare deel van de duurzaamheidstransitie tastbaar. 


Ik heb Transformational Friends opgericht om zo veel en zo snel mogelijk individuen, teams en organisaties te transformeren naar een duurzame mindset. De duurzaamheidsopgave is immers complex, is traag en vraagt om snelheid. Door actief te werken aan onze mindset op het gebied van duurzaamheid, vergroten organisaties versneld hun impact. Naast mijn onderneming ben ik ook actief als duurzaamheidsmanager bij een publieke organisatie in Maastricht waardoor ik de weerbarstige dagelijkse praktijk van impact makers goed begrijp. In dit blog deel ik met jou tips, inzichten en ideeën om zelf duurzame transformaties in organisaties te bewerkstelligen.


Meer weten of aan de slag met de mindset van jezelf of jouw team? Bekijk dan hier mijn aanbod.


📷 Marit PreimComentários


bottom of page