De podcast: 'Transformeren met...'


Hoera! De eerste podcast staat online! In de verschillende podcast reeksen genaamd 'Transformeren met...' gaat oprichtster Tiffany Pergens (host) in gesprek met verschillende 'Transformational Friends' van de duurzaamheidssector die zich met passie inzetten voor een duurzame samenleving. Je wordt meegenomen in hoe professionals werken aan een duurzame samenleving en hoe we samen een versnelling kunnen geven aan de transitie vanuit je eigen duurzame mindset. We nemen jou mee in wat nodig is om bestaande patronen en systemen te transformeren naar een hoger bewustzijn voor een duurzame samenleving. Hierbij is een specifieke aandacht voor het persoonlijke transformatieproces waar we met elkaar doorheen gaan de komende decennia. Onze gasten worden geïnterviewd over hun eigen rol in de duurzaamheidstransitie én over hun persoonlijke transformatieproces, een transitie gaat immers over een persoonlijke transformatie.


Met onze gasten gaan we in gesprek over de volgende thema's:

- Een duurzaam leven: Wat kunnen we leren van onze gasten over een persoonlijk duurzamer leven? En hoe kun jij als individu sterker bijdragen aan een duurzamere samenleving?


- Een duurzame organisatie: Onze gasten zijn veelal werkzaam voor organisaties waarin duurzame ambities worden nagejaagd. Wat kunnen wij van hen leren? Wat is het aandeel van bedrijven in deze transitie? En hoe kunnen we organisaties voortaan duurzaam inrichten?


- Een publiek domein: In ons publiek domein wordt de wet- en regelgeving maar ook ons beleid bepaald over we hoe wij omgaan met onze aarde. We gaan in gesprek met de belangrijke stakeholders in het publieke domein en vragen hen naar wat nodig is voor een versnelling van onze duurzaamheidstransitie.


In de eerste podcast neemt Tiffany jullie mee in haar persoonlijke verhaal en waarom Transformational Friends is opgericht. De komende tijd volgen verschillende afleveringen met andere friends die onze samenleving verduurzamen en actief op zoek zijn naar een duurzamere mindset. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen en podcasts? Vergeet ons dan niet te volgen via LinkedIn en Instagram.


Wil jij ook jouw transformerende verhaal delen of ken jij een inspirerend verhaal? Neem dan contact op!#podcasts #publiekedomein #duurzaamheid #bestuurlijk #politiek #gemeentelijk #provinciaal #tweedekamer #leefomgeving #transformationalfriends #zelfleiderschap #verhalen

0 comments