top of page

DUURZAME INSPIRATIESESSIES

Verander je mindset, vergroot je impact

In een inspiratiesessie van Transformational Friends neemt Tiffany Pergens jouw publiek mee in hoe zij duurzaam kunnen transformeren. Door aan de slag te gaan met hun mindset, kunnen zij hun duurzame impact vergroten. Tiffany neemt het publiek op een interactieve manier mee in dit transformatieproces.

duurzame inspiratiesessie

Mogelijkheden

Inspiratiesessie
Duurzame mindset

Duur: Circa 60 minuten

Tarief: Vanaf €850 excl. BTW

In de inspiratiesessie 'een duurzame mindset' neemt duurzaamheidscoach Tiffany Pergens het publiek mee in wat een duurzame mindset is en hoe de deelnemers zelf kunnen transformeren naar een duurzame mindset. Na afloop is bij alle deelnemers een eerste zaadje tot een duurzame verandering geplant. Deze inspiratiesessie wordt op maat opgesteld en is beschikbaar voor organisaties in de publieke sector, onderwijs en bedrijfsleven.

Inspiratiesessie
Duurzaam transformeren

Duur: Circa 60 minuten

Tarief: Vanaf €950 excl. BTW

Deze inspiratiesessie is speciaal ontwikkeld voor MTO's, bestuurders en duurzaamheidsmanagers. In deze inspiratiesessie staat duurzaam transformeren (niet veranderen) centraal en worden deelnemers geïnspireerd met de laatste inzichten van het onderzoek naar een duurzame mindset. Na afloop van deze inspiratiesessie weten deelnemers hoe je succesvol duurzame transformaties in hun organisatie kunnen doorvoeren. 

Staat het aanbod wat jij zoekt er niet bij? Transformational Friends biedt ook opmaat gemaakte inspiratiesessies aan. Neem contact op met Tiffany Pergens om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page