top of page

DUURZAME WORKSHOPS

Transformeer naar
een duurzame mindset

Wil jij jouw medewerkers meekrijgen in een duurzame verandering? Ontdek dan hier het duurzame workshop aanbod voor teams en organisatie van Transformational Friends. Alle workshops worden opmaat gemaakt waarbij rekening gehouden wordt met de dynamiek in uw organisatie en specifieke wensen en behoeften.

Workshop duurzame mindset

Workshop 1:
Een duurzame mindset

Wil jij voor een event, gezelschap of jouw organisatie een een introductie krijgen in 'een duurzame mindset'? In deze workshop leren deelnemers hoe duurzaamheid verankerd kan worden in hun mindset. Deelnemers weten na afloop wat een duurzame mindset is en ontvangen tips om zelf aan de slag te gaan.

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: 1-4 uur.

Workshop duurzaamheidsambassadeurs

Workshop 2: Duurzaamheidsambassadeurs

Wil jij jouw collega's meekrijgen in jouw duurzame organisatie verandering? In deze workshop krijgen collega's handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met een duurzame voorbeeld rol in jouw organisatie. Laat jouw collega's kennismaken met welke mogelijkheden er zijn om een duurzame bijdrage te leveren.​

Tarief: Vanaf €650 excl. BTW.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: 2-4 uur.

Workshop duurzaam verandermanagement

Workshop 3: Duurzaam verandermanagement

Wil jij jouw medewerkers laten kennismaken met duurzaam vernadermanagement? Boek dan deze workshop om medewerkers te laten proeven in wat zij kunnen betekenen voor jouw organisatie.

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg. Online mogelijk.

Duur: 1-4 uur.

Verdieping

Ten diepste is onze relatie met de onszelf en natuurlijke omgeving verstoord. Dit wordt ook wel eco- of eenheidsbewustzijn genoemd. Deze dimensie van het duurzaamheidsvraagstuk is in opkomst omdat steeds meer mensen beseffen dat we onszelf en hoe wij ons verhouden tot het natuurlijke systeem moeten transformeren. Wil jij jouw publiek meenemen in deze verdieping van het duurzaamheidsvraagstuk? En hen begeleiden in deze transformatie? Maak dan gebruik van een of meerdere workshop van het onderstaande aanbod.

Image by Robert Lukeman

Workshop 4: Innerlijke duurzaamheid

Om fundamenteel onze duurzaamheidscrisis aan te pakken, zullen we met elkaar van binnenuit moeten transformeren naar een duurzame manier van denken. Als we bewust leven vanuit verbondenheid, maken we het leven om ons heen niet meer kapot. In deze workshop maakt jouw publiek kennis met het innerlijke verduurzamingsproces (vanuit een mix van deep adaptation, mindset en ecopsychologie inzichten) wat nodig is om te transformeren naar een duurzame wereld. ​

Tarief: Vanaf €650 excl. BTW.

Locatie: In overleg. Online mogelijk

Duur: 2-4 uur.

Image by Pascal M.

Workshop 5:
Relatie mens en natuur 

Wil jij jouw publiek meenemen in hoe wij onze relatie met de natuur kunnen verbeteren voor een duurzamere wereld? In deze workshop neem ik deelnemers mee in hoe zij zelf hun relatie met de natuur kunnen verbeteren. Inzichten vanuit de natuurcoaching, forest bathing en ecopsychologie worden hier o.a. voor gebruikt. 

Tarief: Op aanvraag.

Locatie: In overleg. Fysiek.

Duur: 1-3 uur.

Staat de workshop die jij zoekt niet bij het aanbod?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

linkedin foto.png
bottom of page