top of page

DUURZAME INSPIRATIESESSIES

Weten, willen én kunnen

In een inspiratiesessie van Transformational Friends neemt Tiffany Pergens jouw publiek mee in hoe zij duurzaam kunnen veranderen. Hierbij wordt het publiek stapsgewijs meegenomen in de veranderstappen weten, willen en kunnen. Alleen dan kan namelijk een duurzame verandering ontstaan. 

duurzame inspiratiesessie

Mogelijkheden

Inspiratiesessie
Duurzame mindset

Duur: Circa 60 minuten

Tarief: Vanaf €650

In de inspiratiesessie 'een duurzame mindset' neemt duurzaamheidscoach Tiffany Pergens het publiek mee in wat een duurzame mindset is en hoe de deelnemers zelf kunnen transformeren naar een duurzame mindset. Na afloop is bij alle deelnemers een eerste zaadje tot een duurzame verandering geplant. 

Inspiratiesessie
Duurzaam verandermanagement

Duur: Circa 60 minuten

Tarief: Vanaf €650

Deze inspiratiesessie is speciaal ontwikkeld voor MTO's, bestuurders en duurzaamheidsmanagers. In deze inspiratiesessie staat duurzaam verandermanagement centraal en worden deelnemers geïnspireerd met de laatste inzichten uit het duurzaam verandermanagement. Na afloop van deze inspiratiesessie weten deelnemers hoe je succesvol duurzame veranderingen in hun organisatie kunnen doorvoeren. 

Inspiratiesessie
Innerlijke duurzaamheid

Duur: 60 minuten. Fysiek vereist.

Tarief: In overleg.

Deze verdiepende inspiratiesessie is voor organisaties die een slag dieper en persoonlijker willen gaan met duurzaamheid. Duurzaamheid gaat immers niet alleen om het leggen van zonnepanelen en het inzamelen van koffiebekers maar vraagt ook een mindshift. Een mindshift die voortkomt uit innerlijke opvattingen en hoe wij ons mens zich verhouden tot de natuur. In deze inspiratiesessie ontvangen deelnemers inzichten uit de ecopsychologie, klimaatpsychologie en deep adaptation.

Staat het aanbod wat jij zoekt er niet bij? Transformational Friends biedt ook opmaat gemaakte inspiratiesessies aan. Neem contact op met Tiffany Pergens om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page