top of page

Diensten

Wil jij bouwen aan een duurzame systeemverandering? En ben jij op zoek naar ondersteuning voor jezelf, jouw team en/of jouw organisatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

IG weggever.png

Geef medewerkers in jouw team/organisatie de benodigde skills voor om te bouwen aan een duurzame systeemverandering. 

IG weggever (3).png

Boek hier Tiffany Pergens als expert om te spreken over duurzaam transformaties in individuen, teams en organisaties.

IG weggever (7).png

In deze mastermind 'de duurzame mindset' ga jij in een exclusieve community met andere changemakers aan de slag om jouw transformatiekracht te vergroten binnen de organisatie waar jij werkt. Interesse? Meld je hier alvast aan voor de rond van januari 2025.

IG weggever (1).png

Behaal versneld duurzame transitiedoelen door  medewerkers te trainen in de juiste skills voor een duurzame systeemverandering. 

IG weggever (5).png

Empower het managementteam, bestuursleden, medewerkers of volksvertegenwoordigers om een grotere duurzame impact te maken.

IG weggever (8).png

Interim opdrachten

Zoek jij ondersteuning bij het realiseren van duurzame ambities? Tiffany is beschikbaar voor interim opdracht in de rol van kwartiermaker, interne coach, procesbegeleider en/of duurzaamheidsmanager. Neem contact op voor de mogelijkheden.

IG weggever (2).png

Wil jij ontdekken hoe jij medewerkers meekrijgt in een duurzame transformatie? Ontdek dan de mogelijkheden van deze unieke scan. 

IG weggever (6).png

Loop jij tegen weerstand, scepsis, complexiteit of tegenstrijdigheden aan in het doorvoeren van transitiemaatregelen? En wil je processen weer laten stromen? 

Kopie van IG weggever (1).png

Doorbeeksessie

Wil jij een duurzaamheidsstrategie opstellen voor jouw organisatie? En zoek jij hierbij ondersteuning? In een doorbeeksessie bepalen wij samen wat de duurzame transities voor jouw organisatie betekenen, welke doelstellingen hierbij passen en welk vervolg nodig is. Plan hier meteen jouw sessie.

bottom of page